Scooter reparatie Zeeland

Scooter reparatie laat u uitvoeren door ’t Rinkeltje in Zeeland. In onze ruime werkplaats staan ervaren vakmannen voor u klaar voor klein en groot onderhoud. Wat voor soort onderhoud mogen wij voor u uitvoeren?


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Ga veilig op weg na scooter reparatie in Zeeland

Merkt u dat de accu niet meer naar behoren werkt, wilt u de bandenspanning laten controleren of wilt u een algehele technische controle uit laten voeren? In alle gevallen is het verstandig om met uw scooter langs te komen in onze werkplaats in Sluis. Wij voorzien u graag van advies en voeren scooter reparatie snel én professioneel uit in Zeeland.


Bekijk ons gevarieerde aanbod aan scooters en schakelbrommers in de winkel

Naast dat u bij ons langs kunt komen voor scooter reparatie, bieden wij in onze winkel in Zeeland ook een gevarieerd aanbod aan scooters en schakelbrommers van het merk AGM. Hiermee bent u verzekerd van een zuinige scooter of schakelbrommer en ontvangt u na aankoop een garantie van drie jaar.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Vakkundige reparatie in onze eigen werkplaats in Sluis

In onze werkplaats beschikken wij over de juiste tools en kennis om uw scooter vakkundig te repareren. Heeft u vragen over het repareren, ons aanbod aan scooters van AGM of overige vragen? Stel ze in de winkel of telefonisch via 0117 462616.