Fietsenwinkel West-Vlaanderen

Fietsenwinkel ’t Rinkeltje bezoekt u in Sluis, niet ver van West-Vlaanderen. U kiest uit een divers aanbod tweewielers en elektrische fietsen, maar wij repareren uw huidige tweewieler ook graag in onze werkplaats. Een dag, een midweek of langer Sluis en omgeving verkennen, om daarna weer naar huis te gaan? In dat geval is het verstandig om een van onze huurfietsen mee te nemen.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Fietsen en scooters koopt u in de fietsenwinkel in de buurt van West-Vlaanderen

In ons aanbod kiest u uit verschillende fietsen van merken zoals Vogue, Bizobike en Alpina, maar ook voor scooters en schakelbrommers van AGM bent u bij ons aan het juiste adres. Naar wat voor model bent u op zoek? Laat het ons weten en wij lichten graag de beschikbare modellen verder voor u toe in onze fietsenwinkel nabij West-Vlaanderen.


Kom tot rust tijdens een van de vele fietstochten met een huurfiets

Historische stadjes, uitgestrekte natuurgebieden en een prachtige kustlijn: Zeeland heeft u veel te bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om fietsen te huren bij onze fietsenwinkel nabij West-Vlaanderen. Met een aanbod van ruim 100 fietsen is er voor kinderen en volwassenen meer dan genoeg keuze.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Zeven dagen per week geopend in juli en augustus

Iedere dag van de week de beschikking hebben tot een huurfiets? Dat kan! In de maanden juli en augustus zijn we namelijk zeven dagen per week geopend. Buiten het hoogseizoen zijn we alleen op dinsdag gesloten. Voor vragen staan we u graag in de winkel te woord en telefonisch via 0117 462616.