Fietsenwinkel Knokke-Heist

Optimaal genieten van uw fiets doet u met een van de modellen uit de fietsenwinkel, niet ver van Knokke-Heist. U kiest uit een gevarieerd aanbod aan sportieve modellen en stadfietsen voor volwassenen en kinderen. Naar wat voor model bent u op zoek? Laat het weten aan de medewerkers van ’t Rinkeltje en ontdek het aanbod dat aansluit op uw wensen.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Fietsen van bekende merken in de fietsenwinkel in de buurt van Knokke-Heist

In onze fietsenwinkel kiest u uit een divers aanbod fietsen van merken zoals Alpina, Vogue en Batavus. Heeft u een bepaald model in gedachten of bekijkt u graag het gehele aanbod met eigen ogen in onze fietsenwinkel, niet ver van Knokke-Heist?


Een gevarieerd aanbod aan accessoires voor de recreatieve en actieve fietser

Waarvoor gebruikt u een fiets? Fietst u dagelijks naar kantoor, trekt u er in de weekenden op uit met een racefiets of bent u op zoek naar de eerste fiets voor uw zoon of dochter? Voor alle situaties is het verstandig om bijbehorende accessoires te kopen in de fietsenwinkel, niet ver van Knokke-Heist. Hierbij kunt u denken aan fietskleding, bellen, fietshelpen en fietspompen.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Wanneer komt u een proefrit maken?

Interesse in het maken van een proefrit op een van onze modellen? Laat het aan ons weten door te bellen naar 0117 462616. Ook voor vragen of meer informatie staan onze medewerkers u graag telefonisch te woord.