Fietsenwinkel Breskens

Betaalbare en stijlvolle fietsen vindt u in de fietsenwinkel, niet ver van Breskens. Daarnaast staat de fietsenmaker ook graag voor u klaar voor klein of groot onderhoud en wij bouwen tweewielers om naar elektrische fietsen. Bekijk het aanbod van ’t Rinkeltje en bezoek onze winkel voor advies op maat.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Ontdek het gevarieerde aanbod in de fietsenwinkel nabij Breskens

Bent u op zoek naar een fiets voor uzelf of voor uw zoon of dochter? En gaat het om een racefiets, stadsfiets, strandfiets of een ander model? In alle gevallen bieden wij een gevarieerd aanbod:


Bizobike
Alpina
Conway
Vogue
Batavus


Voorkom onverwachtse reparaties en laat onderhoud uitvoeren

Het is verstandig om regelmatig onderhoudsbeurten voor uw fiets uit te laten voeren. Hiermee voorkomt u onverwachtse reparaties, zoals een platte band of kapotte buitenband. Onze fietsenmaker in de werkplaats van de fietsenwinkel dichtbij Breskens voert graag groot én klein onderhoud uit. Is er sprake van ingrijpende herstelwerkzaamheden? Dat ontvangt u van ons tijdelijk een leenfiets.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Onze fietsenwinkel in de buurt van Breskens is zes dagen per week geopend

Komt u in onze fietsenwinkel in Sluis, niet ver van Breskens, langs voor een nieuwe tweewieler of reparatie? In beide gevallen staan we iedere dag van de week, met uitzondering van dinsdag, voor u klaar. Voor vragen kunt u ons ook bereiken via 0117 462616.