Fietsenwinkel Zeeland

Naar het strand bij Knokke-Heist of Cadzand-Bad doet u na een bezoek te hebben gebracht aan de fietsenwinkel van ’t Rinkeltje in Zeeland. U kunt bij ons terecht voor zowel fietsenverhuur als het kopen van een nieuwe tweewieler. Bekijk ons aanbod alvast online of bel voor meer informatie over de beschikbare modellen.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Fietsen van Batavus, Vogue, Conway en Alpina in de fietsenwinkel in Zeeland

Voor volwassenen en kinderen bieden wij een gevarieerd aanbod aan fietsen. In onze fietsenwinkel in Zeeland kiest u uit modellen van enkel topmerken. Batavus, Vogue, Conway of Alpina, heeft u een sterke voorkeur voor een specifiek merk of ontvangt u graag meer informatie over ieder merk?


Laat uw tweewieler door ons ombouwen tot elektrische fiets

Steeds vaker sieren elektrische fietsen het straatbeeld in Nederland. En dat is niet zo vreemd. Fietsen met extra ondersteuning zorgt ervoor dat u langere afstanden kunt overbruggen, zonder daar moeite voor te doen. Dé uitkomst om het prachtige Zeeuwse landschap mee te verkennen. Daarom bouwen wij graag uw tweewieler om tot elektrische fiets in onze fietsenwinkel in Zeeland.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Stel uw vragen telefonisch

Heeft u nog vragen, voordat u een bezoek brengt aan onze winkel? U bereikt ons telefonisch via 0117 462616. Met uitzondering van dinsdag zijn wij iedere dag van de week geopend. Wanneer brengt u een bezoek aan onze fietsenwinkel in Sluis?