Fietsenwinkel Aardenburg

Sterke, moderne en veilige kwaliteitsfietsen, dat is wat u kunt verwachten in de fietsenwinkel nabij Aardenburg. Maak uw keuze uit een gevarieerd aanbod modellen voor volwassenen en kinderen en laat u adviseren door het team van ’t Rinkeltje.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Twee jaar garantie op uw fiets van de fietsenwinkel, niet ver van Aardenburg

Of u nu kiest voor een elektrische fiets, een racefiets of een zomerse strandfiets, op alle modellen ontvangt u standaard twee jaar garantie. Maar wij bieden nog meer! Ligt de ketting eraf of is uw band plat? Maak in dat geval gebruik van de gratis onderhoudsbeurt die u eenmalig na aankoop krijgt.


Verken Aardenburg op een huurfiets

Op een klein halfuur fietsen van onze fietsenwinkel bevindt u uzelf in het pittoreske Aardenburg. U geniet tijdens deze fietstocht van een weids uitzicht over de natuurgebieden. Beschikt u in Zeeland echter niet over een eigen tweewieler? Geen enkel probleem! Verken Aardenburg nadat u een huurfiets heeft opgehaald in onze fietsenwinkel.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Kopen én huren in Sluis

U hoeft niet verder meer te zoeken naar een fietsenwinkel in de regio van Aardenburg, voor het kopen en huren van fietsen bent u van harte welkom in onze winkel in Sluis. Voor vragen over ons aanbod staan we u ook graag telefonisch te woord. U bereikt ons via 0117 462616.