Fietsenwinkel Cadzand

’t Rinkeltje is dé fietsenwinkel in Cadzand en omgeving. U kiest uit een ruim assortiment aan gewone en elektrische fietsen van merken zoals Batavus, Vogue en Conway. U ontvangt op uw aankoop een garantie van twee jaar na aankoop en één gratis onderhoudsbeurt. Bekijk een greep uit het aanbod online en bezoek onze winkel in Sluis.


Een gevarieerd aanbod aan fietsen in de fietsenwinkel nabij Cadzand

Gaat uw voorkeur uit naar een praktische elektrische fiets, een zomerse strandfiets of bent u op zoek naar een sportieve racefiets? Voor al deze wensen bieden wij een passend aanbod in onze fietsenwinkel, niet ver van Cadzand. Daarnaast kiest u bij ons ook uit een gevarieerd aanbod
aan fietsaccessoires, zoals helmen, regenkleding, fietstassen en verlichting.


Heeft u een vraag?

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen

U heeft langer plezier van een goed onderhouden fiets of scooter. Breng uw tweewieler daarom op tijd naar ’t Rinkeltje voor een onderhoudsbeurt. De kans is groot dat we mankementen kunnen voorkomen. Dat scheelt u de nodige reparatiekosten. Overigens kunt u zelf ook onderhoud plegen aan uw rijwiel. We leggen graag uit wat u zelf kunt doen. Heeft uw fiets of scooter een onderhoudsbeurt nodig?