Fietsenwinkel Oostburg

Kwalitatief hoogwaardige merken zoals Batavus, Conway en Vogue vindt u in de fietsenwinkel, niet ver van Oostburg. Maar daarnaast biedt ’t Rinkeltje ook een divers aanbod aan fietskleding en accessoires. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Bezoek onze winkel of bel voor meer informatie.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Ga voorbereid de weg op na een bezoek aan de fietsenwinkel nabij Oostburg

Stel: u heeft voor een van onze fietsen gekozen. Dan is het verstandig om ons aanbod aan fietsaccessoires te bekijken. U kiest bij ons uit:


Verlichting
Fietspompen
Fietshelmen
Fietsmanden van Beck en Basil


De fietsenmaker nabij Oostburg repareert tweewielers

De nieuwste modellen fietsen, zoals elektrische fietsen, zijn voorzien van allerlei nieuwe technieken. Daarom is het verstandig om de reparatie door onze ervaren fietsenmaker, niet ver van Oostburg, uit te laten voeren. En wist u dat regelmatig onderhoud problemen voorkomt? Redenen genoeg om met uw tweewieler een bezoek aan onze werkplaats in Sluis te brengen.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Jarenlang fietsplezier na aankoop van een van onze fietsen 

Na aankoop van een van onze modellen uit de fietsenwinkel nabij Oostburg, ontvangt u twee jaar garantie en één gratis onderhoudsbeurt van onze fietsenmaker. Hiermee weet u zeker dat u jarenlang geniet van fietstochten over de dijk, langs het strand of simpelweg als u even boodschappen gaat doen.

Doorkruis Zeeuws-Vlaanderen met een van onze tweewielers

Met ons gevarieerde aanbod uit de fietsenwinkel en reparaties door onze fietsenmaker nabij Oostburg, weet u zeker dat u veilig het prachtige Zeeuws-Vlaanderen doorkruist. Wilt u meer weten over ons actuele aanbod? Informeer vrijblijvend door te bellen naar 0117 462616.