Fietsenwinkel Maldegem

Genieten van de Zeeuwse kust en de uitgestrekte natuurgebieden doet u na een bezoek te hebben gebracht aan dé fietsenwinkel in de omgeving van Maldegem. U kiest bij ’t Rinkeltje uit een breed aanbod aan tweewielers en elektrische fietsen, maar ook voor fietshelmen, fietspompen en andere fietsaccessoires kunt u hier terecht. Want veiligheid staat immers voorop.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Oerdegelijke tweewielers in de fietsenwinkel, niet ver van Maldegem

In onze winkel kiest u uit verschillende standaard tweewielers, elektrische fietsen en scooters en schakelbrommers van AMG. Na aankoop van een van onze fietsen ontvangt u twee jaar garantie en één gratis onderhoudsbeurt in onze werkplaats. Bekijk een aantal van de modellen die wij in onze fietsenwinkel nabij Maldegem verkopen alvast online.


Veilig de weg op na aanschaf van fietsaccessoires

Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin Zeeland gaat ontdekken, in alle gevallen staat een veilige fietsrit voorop. Het is daarom verstandig om fietsaccessoires zoals fietshelmen en fietskleding bij ons aan te schaffen in onze fietsenwinkel dichtbij Maldegem.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Plan een gratis proefrit in door te bellen

Zoekt u naar een racefiets, fietst u dagelijks naar het werk of fietst u vaak recreatief in de weekenden? Geef het aan ons door en bel naar 0117 462616. Wij zetten graag een passende fiets voor een gratis proefrit voor u klaar.