Fietsen Sluis

Fietsen op een oerdegelijke fiets van Nederlandse kwaliteit doet u na een bezoek te hebben gebracht aan ’t Rinkeltje in Sluis. Ons gevarieerde aanbod bestaat uit diverse merken zoals Vogue en Alpine en naast diverse modellen te koop bieden wij ook ruim 100 huurfietsen aan. Is uw huidige fiets kapot? Onze fietsenmaker heeft jarenlange ervaring met het repareren van verschillende fietsen in Sluis.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Fietsen in Sluis voor recreatief en actief gebruik

In ons assortiment kiest u uit verschillende stadsfietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen en racefietsen. Gaat uw voorkeur juist uit naar huurfietsen? Geen probleem! Met een groot aanbod aan huurfietsen voor volwassenen en kinderen, kinderzitjes en aanhangwagens weet u zeker dat u veilig én voorbereid de weg op gaat.


Fietskleding, fietsaccessoires en regenkleding haalt u in onze winkel

Voor ieder weertype en iedere fietstocht voorbereid zijn? In dat geval raden we u aan om uw tweewieler aan te vullen met accessoires. Hierbij kunt u denken aan fietstassen, regenkleding, sportieve boven- en onderkleding en verlichting.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Breng een bezoek aan onze fietsenmaker in Sluis voor klein en groot onderhoud

Heeft u een platte band, ligt de ketting eraf of heeft u een kapotte binnenband? Erg vervelend. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Onze fietsenmaker in Sluis heeft ruimschootse ervaring met reparaties en het uitvoeren van klein en groot onderhoud.

Bezoek onze winkel in Sluis

Interesse in een nieuw model of bezoekt u met uw tweewieler graag onze fietsenmaker in Sluis? In beide gevallen zien we u graag verschijnen aan de Sint Annastraat 23. Voor vragen of meer informatie staan we u telefonisch te woord via 0117 462616.