Fietsenwinkel Cadzand

’t Rinkeltje is dé fietsenwinkel in Sluis, niet ver van Cadzand. U kiest uit een ruim assortiment aan gewone en elektrische fietsen van merken zoals Batavus, Vogue en Conway. U ontvangt op uw aankoop een garantie van twee jaar na aankoop en één gratis onderhoudsbeurt. Bekijk een greep uit het aanbod online en bezoek onze winkel in Sluis.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Een gevarieerd aanbod aan fietsen in de fietsenwinkel nabij Cadzand

Gaat uw voorkeur uit naar een praktische elektrische fiets, een zomerse strandfiets of bent u op zoek naar een sportieve racefiets? Voor al deze wensen bieden wij een passend aanbod in onze fietsenwinkel, niet ver van Cadzand. Daarnaast kiest u bij ons ook uit een gevarieerd aanbod aan fietsaccessoires, zoals helmen, regenkleding, fietstassen en verlichting.


Fietsen in Cadzand met een van de huurfietsen

Trekt u er binnenkort op uit naar Zeeland? Wellicht gaat u een dag, een weekend of zelfs wel langer de prachtige Zeeuwse kust verkennen. Het is vast al in u opgekomen om dit per fiets te doen, maar sjouwen met tweewielers is net te veel moeite. Dat begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons gebruikmaken van een ruim aanbod van 100 huurfietsen voor zowel volwassenen als kinderen.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

In het hoogseizoen staan wij iedere dag voor u klaar onderhoud voorkomt problemen

In de maanden juli en augustus zijn wij zeven dagen per week geopend. Bent u op zoek naar huurfietsen of koopt u liever een nieuwe tweewieler in onze fietsenwinkel, niet ver van Cadzand? Wij lichten onze mogelijkheden graag verder aan u toe in de winkel of telefonisch via 0117 462616.