Fietsenwinkel Zeeuws-Vlaanderen

Naar een fietsenwinkel in Zeeuws-Vlaanderen hoeft u niet verder meer te zoeken. Van tweewielers voor kinderen tot aan elektrische fietsen en van fietsaccessoires tot aan fietsverhuur. Bij ’t Rinkeltje is er altijd een aanbod dat overeenkomt met uw wensen. Loop een keer binnen in onze winkel en maak een gratis proefrit op een van onze fietsen.


Neem contact met ons op

✔ Gewone en elektrische fietsen

✔ Meer dan 100 huurfietsen

✔ Modellen voor volwassenen en kinderen

Sterke merken in de fietsenwinkel in Zeeuws-Vlaanderen

U bent vast en zeker al bekend met merken zoals Batavus, Alpina, Vogue en Conway. De fietsen van deze merken staan bekend om de fraaie vormgeving, heerlijk fietscomfort en zijn, niet geheel onbelangrijk, betaalbaar. Informeer telefonisch over ons actuele aanbod en plan een proefrit in op een van onze modellen.


Verken pittoreske dorpen, polders en de kustlijn op een huurfiets

Gaat u binnenkort een lang weekend weg? Een midweek? Of wellicht wat langer? In alle gevallen is het verstandig om een huurfiets bij ons op te halen. U kiest uit ruim 100 fietsen voor kinderen en volwassenen. Daarnaast verhuren wij ook kinderzitjes en aanhangwagens. Onze fietsenwinkel biedt alles om al het moois te ontdekken dat Zeeuws-Vlaanderen u te bieden heeft.


Benieuwd wat we u kunnen bieden ?

Bekijk ons aanbod

Kiest u voor een van de stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen of vouwfietsen?

Voor kinderen en volwassenen bieden wij een gepast aanbod. Gaat uw voorkeur uit naar een stadsfiets, e-bike, kinderfiets of vouwfiets uit onze fietsenwinkel in Zeeuws-Vlaanderen? Laat het aan ons weten in onze winkel of bel naar 0117 462616.